A szoláriumozás előnyei

Személyre szabott napozás

Segít megelőzni a csontritkulást:  Sok embernél a kor előrehaladtával a csontokban egyfajta fordított folyamat indul meg, melynek során a csont szerkezete fokozatosan elkezd leépülni. Ez a csontok instabilitását vonja maga után, így könnyebben bekövetkezik törés. A csontok épségének megőrzéséhez szervezetünknek szüksége van D-vitaminra, a szoláriumozás jótékony hatása pedig abban rejlik, hogy D-vitamin termelésre ösztönzi szervezetünket, ezáltal pedig segít a csontritkulás megelőzésében.

Kedélyjavító hatás: Talán kissé furcsán hangzik, de néhány perc szolárium használat után még a hangulatunk is jobb lesz. Mivel az UV sugárzás növeli a teljesítőképességet, így a szolárium képes csökkenteni a fáradtságot, ezáltal pedig garantáltan jobb kedvre derít minket.

Jótékony hatást gyakorol a pattanásos bőrre: Ahogy a természetes napfény, úgy a szolárium is csökkenti a pattanások, aknék kialakulását, valamint segít megszüntetni azokat.

Immunrendszer erősítése: A szolárium jótékony hatást gyakorol a szív- és keringési rendszerre, csökkenti a vérnyomást, ezáltal pedig szerepet játszik az immunrendszer erősítésében is.

Szalonunkban személyre szabott napozási élményt kínálunk számodra. Bőrtípusodnak és szoláriumozási szokásaidnak megfelelően munkatársaink mindig egyedileg ajánlják számodra a megfelelő gépet, a megfelelő napozási idővel.

 

Ezzel a célunk, hogy a leégés kockázata nélkül Neked a legrövidebb idő alatt tudjunk elbűvölő színt  varázsolni.

Lehetsz kezdő, vagy akár rutinos szoláriumba járó várunk szeretettel a belváros szívében. Hosszú nyitva tartási idővel, széles szolárium kozmetikum kínálattal, profi gépekkel, igényes környezetben és kedves, segítőkész munkatársi csapattal.

Tedd póbára Te is, várunk szeretettel!

Happy Weightless Team

Szolárium gépeink

Szoláriumgépeink maximális kényelmet és hatékonyságot biztosítanak számodra. Munkatársaink segítségedre lesznek abban, hogy bőrtípusodnak és szoláriumozási szokásaidnak megfelelően mindig a megfelelő gépbe és a megfelelő időre feküdj be. Így kialalíktva azt a szín magadnak, amit szeretnél a leégés kockázata nélkül. Gépeinkben  vegyesen Coffe Love méybarnító és gyorsbarnító csőveket építettünk be, hogy az azonnal érezhető barnulásodat kiegészítsük a másnapra megjelenő extra hatással..

Csodás színt, csodás napozási élményt kínálunk!

SZOLÁRIUM

Adatvédelmi Tájékoztató

 

© 2016 minden jog fenntartva Infratrainer Kft. - készítette: kovetkezolepes.hu

  • White Facebook Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon